Yangi ismaloq bilan AVIKO pyuresi bilan qo'ziqorin va shingilli tovuq gulasi

Yangi ismaloq bilan AVIKO pyuresi bilan qo'ziqorin va shingilli tovuq gulasi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 20-30
Pech
Qozon
Mikroto'lqinli pech

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Purée with fresh spinach
600 g tovuq filesi
1 paket (450 g) muzlatilgan qo'ziqorin
200 g piyoz (taxminan 5-6 dona)
2 osh qoshiq sariyog '
200 ml qaymoq 36%
1/2 chashka quruq oq sharob
2 bir stakan sabzavotli
zaytun moyi, bir necha novdalar bibariya tuzi va qalampir

1. Tovuq filetosini kub shaklida kesib oling. Tovada sariyog 'va zaytun moyi bilan piyozni qovuring. Tovuqni qo'shing va oltin jigarrang bo'lguncha qovuring.
2. Eritilgan va quritilgan qo'ziqorinlarni qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Taxminan 5 daqiqa davomida hamma narsani pishiring. Sharob qo'shing va spirtni bug'lang.
3. Tuz, murch va kekik seping. Bulyonni to'kib tashlang va yana 10-15 daqiqa davomida pishiring.
4. Krem qo'shing va sous qaymoqli holga kelguncha pishiring.
5. Pyuresni qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.

Plastinkaga 4 osh qoshiq pyuresi qo'ying va ularga zaytun moyi va bir oz gulash sousini seping. Gulyashni alohida idishda pyuresi yonida xizmat qiling.

Yaxshi maslahat: ta'mi yaxshimi? Ushbu taomni bizning an'anaviy pyuresi (yog' va sut bilan) yoki sabzi pyuresi bilan tatib ko'ring!

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar