

Dolchinli pishirilgan gulkaram, panjara qilingan hallumi va sut va sariyog 'bilan AVIKO pyuresi





AVIKO Purée with milk and butter
1 katta gulkaram
Qaymoq:
2 choy qoshiq dolchin kukuni
½ choy qoshiq muskat
yong'og'i bir chimdim
zira shirin
qalampir
1 osh qoshiq tahin tuzi va qalampir qo'shimcha
zaytun moyi, ehtimol, ozgina suv
Qo'shimcha ravishda:
4 tilim halloum pishloq
Gulkaram
1. Gulkaramning qobig'ini tozalang va mayda bo'laklarga bo'ling, shunda u maydalanmaydi.
2. Keyin uni pishirish qog'ozi bilan qoplangan pishirish tepsisiga qo'ying.
3. Ziravorlarni piyola ichiga aralashtirib, karam ustiga quying. Keyin uni pishirish qog'ozi va alyuminiy folga bilan yoping va 200°C ga qadar qizdirilgan pechda 30 daqiqa davomida pishiring.
4. Bu vaqtdan keyin pishirish qog'ozi va folga olib tashlang va oltin jigarrang bo'lgunga qadar yana 10 daqiqa pishiring.
Halloumi pishloq
1. Pishloqni qalinligi taxminan 1 sm bo'lgan tilimga kesib oling.
2. Uni har tomondan taxminan 1 daqiqa davomida ozgina zaytun moyi bilan isitiladigan panjara panasida qovuring.
SUT VA SARIYOG BILAN Aviko PURÉE ni qadoqdagi ko‘rsatmalarga muvofiq tayyorlang. Pyuresning katta qismini plastinka ustiga qo'ying - uni zaytun moyi bilan ozgina sepsangiz yaxshi bo'ladi. Uning yonida gulkaramning bir qismini (ta'mga ko'ra) va 1-2 bo'lak panjara qilingan hallumi pishloqini qo'ying.
Yaxshi maslahat: Boshqa pyurelarimizni tatib ko'ring - ismaloq yoki sabzi pyuresi bilan!