

Uy qurilishi akvafaba mayonezi bilan AVIKO Skinny Fries





AVIKO Skinny Fries
1 banka nohut
2 choy qoshiq sharob sirkasi
½ choy qoshiq xantal
½ choy qoshiq qora tuz
1 osh qoshiq faol bo'lmagan xamirturush bo'laklari
bir chimdim shakar
1 ½ stakan yaxshi yog'
1 chinnigullar sarimsoq
ziravorlar: 1 choy qoshiq granullangan sarimsoq, choy qoshiq piyoz kukuni, 1 choy qoshiq paprika, ½ choy qoshiq quritilgan maydanoz, ½ choy qoshiq oregano, ½ choy qoshiq chili, ½ choy qoshiq tuz
1. Pechni 220 darajaga oldindan qizdiring. Kartoshkani qog'oz bilan qoplangan pishirish tepsisida taxminan 20 daqiqa davomida pishiring.
2. Ayni paytda kartoshka uchun mayonez va ziravorlar aralashmasini tayyorlang. 1 banka nohutdan suvni baland idishga quying va sharob sirkasi, xantal, tuz, shakar, sarimsoq va faol bo'lmagan xamirturush bo'laklarini qo'shing. Barcha ingredientlar yaxshi birlashtirilgunga qadar hamma narsani aralashtiring. Keyin asta-sekin yog'ni nozik oqim bilan to'kib tashlang, aralashmani doimo eng yuqori tezlikda aralashtiring. Yog 'quyishning yarmigacha, barcha ingredientlarni birlashtirish uchun blenderni yuqoriga va pastga siljiting. Barcha ingredientlar aralashadi va mayonez qalinlashadi.
3. Mayonezning bir qismini kichik idishga soling va qolgan qismini muzlatgichga qo'ying. Uyda tayyorlangan mayonezni muzlatgichda saqlang va ikki hafta ichida foydalaning.
4. Ziravorlarni aralashtiramiz: granüllangan sarimsoq, piyoz kukuni, qizil qalampir, quritilgan maydanoz, oregano, chili va tuz. Frilarni ziravorlar bilan aralashtirib, mayonez bilan xizmat qiling.