AVIKO Skinny Fries tortilgan kurka, tuzlangan qizil piyoz va smetana bilan

AVIKO Skinny Fries tortilgan kurka, tuzlangan qizil piyoz va smetana bilan

Porsiya soni 2-4
Tayyorgarlik vaqti 30-40
Qovurgich
Pech
Havo qovurgichi

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Skinny Fries
1 kurka oyog'i
tuz va murch tatib ko'rish uchun
1 choy qoshiq issiq dudlangan paprika
2 choy qoshiq timyan
1 choy qoshiq maydalangan koriander
1 choy qoshiq maydalangan zira
zaytun moyi
½ dasta shingil va koriander
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq shakar
chinnigullar
100 ml sharob sirkasi
200 ml suv
3-4 qizil piyoz
sharbati ½ ohak
200 ml smetana
100 g Cheddar pishloq

1. Kurka oyog'ini tuz, qalampir, qizil qalampir, timyan, koriander, zira va zaytun moyi bilan ishqalang va 180 darajada 2-2 ½ soat davomida pishiring. Oxirgi 20 daqiqada haroratni 200 darajaga oshiring va kartoshkani pishirish qog'ozi bilan qoplangan alohida patnisga o'choqqa qo'ying.
2. Go'shtni pechdan olib tashlang va ikkita vilkalar yordamida ajrating, so'ngra pishirish natijasida paydo bo'lgan sous bilan aralashtiring. Go'shtni qovurilgan kartoshka bilan pishirish tepsisiga qo'ying, maydalangan pishloq seping va pechda 10 daqiqa davomida pishiring.
3. Bu orada kremni ohak sharbati bilan aralashtiring.
4. Chiqib ketgandan so'ng darhol ovqatlaning, qaymoq va maydalangan koriander va shingil seping.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar