Salsa barbekyu sousida marinadlangan qovurg'alar, salat, koriander va smetana bilan achchiq AVIKO Pati Parts Tex Mex bilan beriladi

Salsa barbekyu sousida marinadlangan qovurg'alar, salat, koriander va smetana bilan achchiq AVIKO Pati Parts Tex Mex bilan beriladi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 60-90
Qovurgich
Pech
Tova

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Pati Parts Tex Mex
1,5kg qovurg'a

Marinadlash:
2 osh qoshiq qamish shakar
2 osh qoshiq shirin qalampir
1 choy qoshiq zira
1 choy qoshiq qalampir
1 choy qoshiq sarimsoq kukuni
½ choy qoshiq xantal
1/8 choy qoshiq selderey
urug'i ekstrakti
BB zaytun moyi sosli
sirka va olma sharbati qovurg'a ziravorlari

Salat:
300 gr selderey
bir hovuch rangli pomidor
1 dona qizil piyoz
bir dasta koriander
ohak
125 gr smetana
tuz va murch
zaytun moyi

1. Qovurg'alarni tozalang.
2. Marinad uchun ingredientlarni bir piyola ichiga aralashtiramiz va tayyorlangan tuzlamoqni qovurg'a ichiga surtamiz.
3. Keyin qovurg'alarni pishirish qog'ozi solingan pishirish tepsisiga qo'ying, alyuminiy folga bilan yoping va 180 ° C ga qadar qizdirilgan pechda 40 daqiqa davomida pishiring.
4. 40 daqiqa pishirgandan so'ng, alyuminiy folga olib tashlang, barbekyu sousini qovurg'alarga yoyib, yana bir yarim soat pishirishda davom eting.
5. Qovurg'aning pishganligini va go'shtning suyakdan osongina chiqib ketishini tekshiring. Agar kerak bo'lsa, yana 15-20 daqiqa pishiring.
6. AVIKO Pati Parts Tex Mex ni qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang - uni qo'yib, qovurg'alar bilan birga pishirish tepsisiga qo'yishingiz mumkin.

Salat:
1. Pomidorni yarmiga, piyozni yarim oyga, seldereyni kub shaklida kesib oling.
2. Kremni yarim ohak sharbati, tuz, qalampir va bir tomchi zaytun moyi bilan aralashtiring.
3. Korianderni maydalang. Sabzavotlarni idishga soling, ustiga sousni to'kib tashlang va koriander bilan seping.

Ovqatingizdan rohatlaning! :)

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar