

Pishgan Pati qismlari Mol go'shti, baqlajon va pishloqli sarimsoq








AVIKO Pati Parts Garlic
500g qiyma mol go'shti
2 osh qoshiq sariyog
'1 bosh piyo
2-3 bo'lak sarimsoq
1 banka to'g'ralgan pomidor
tuzi ta'mga ko'ra
½ choy qoshiq muskat yong'og'i
1 choy qoshiq oregano
1 choy qoshiq issiq dudlangan paprika
150ml qizil sharob (opsiya)
20ml qovurish uchun yog'
200 g maydalangan pishloq
Go'shtni qizdirilgan idishda qovuring. Keyin mayda tug'ralgan piyoz va sariyog' qo'shing. Piyoz yumshab ketganda, qizil sharob qo'shing va bug'lanadi, keyin pomidor, siqilgan sarimsoq, muskat yong'og'i, oregano va dudlangan paprika qo'shing. Har bir narsani taxminan bir soat davomida past olovda pishiring.
Ayni paytda, Pati Parts Sarimsoq paketidagi ko'rsatmalarga muvofiq pechni oldindan qizdiring va kartoshkani pishiring.
Baqlajonni kub shaklida kesib oling va mo'l-ko'l tuz bilan seping. 10 daqiqadan so'ng yuving, qog'oz sochiq bilan quriting va qizdirilgan yog'da oltin jigarrang bo'lguncha qovuring.
Pati qismlari sarimsoqni pechga chidamli idishga soling. Keyin baqlajon, sous qo'shing va pishloq seping. Tandirda yana 15-20 daqiqa davomida birga pishiring.