AVIKO Kartoshka krep pishirilgan tuxum, asparagus va gollandez sousi

AVIKO Kartoshka krep pishirilgan tuxum, asparagus va gollandez sousi

Porsiya soni 2-4
Tayyorgarlik vaqti 20-30
Qovurgich
Pech
Tova
Vegan
Vegetarian

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Potato pancakes 
4 ta tuxum
1-2 yashil asparagus
1 dona piyoz
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq shakar
4 sarig'i
1-2 choy qoshiq limon sharbati
100 g sariyog'
tatib ko'rish uchun tuz
1-2 osh qoshiq oq sharob sirkasi
kichik teshiklari bilan elak
yivli qoshiq

 

Biz AVIKO kartoshka kreplarini paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlashdan boshlaymiz.

Gollandez sousi: sariyog'ni eritib, tuxum sarig'ini tuz va limon sharbati bilan suv hammomida uring. Asta-sekin sariyog'ni qo'shing, doimo uring. Sosni bir chetga qo'ying.

Tuz va shakar bilan suvni qaynatib, asparagusning o'tli uchlarini kesib oling va 8-10 daqiqa davomida pishiring.

Idishga suv quying taxminan 6-8 santimetr. Suv qaynaganda, sirka qo'shing, 1 choy qoshiq tuz va issiqlikni kamaytiring. Tuxumni changga solib, keyin issiq suvga soling. 2-3 daqiqa davomida juda issiq suvda pishiring, lekin qaynoq emas. Tuz bilan ta'mga ega bo'ling.

Plastinkaga kartoshka kreplarini qo'ying, keyin asparagus va pishirilgan tuxum. Gollandez sousi bilan saxiylik bilan seping va tug'ralgan piyoz seping.

Yaxshi maslahat: tuxumni issiq suvga qo'yishdan oldin suvga qoshiqni aylantirish kerak.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar