Pomidor salsasi va yogurt-ohak sousi bilan AVIKO Jalapeño sharlari

Pomidor salsasi va yogurt-ohak sousi bilan AVIKO Jalapeño sharlari

Porsiya soni 2-4
Tayyorgarlik vaqti 20-30
Qovurgich
Pech
Havo qovurgichi
Vegan
Vegetarian
Achchiq

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Jalapeño Balls

Pomidor salsasi:
1-2 dona pishgan pomidor
1 dona qizil piyoz
½ dasta yangi koriander
1 jalapeno
½ qizil yoki sariq qalampir
½ choy qoshiq maydalangan zira tuzi
½ ohak sharbati

Yogurt-ohak salsasi:
200 g qalin qizil yogurt
piyoz
½ shamlardan koriander
sharbati Tatib ko'rish uchun
½ ohak qobig'i
½ ohak
tuzi

Jalapeño to'plarini paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.

Pomidor salsasi:
Pomidorlarni yuving va piyozni tozalang. Jalapeno va qalampirni yuving va urug'larni olib tashlang. Keyin uni mayda bo'laklarga kesib oling va qolgan ingredientlar bilan blenderda uring. Muzlatgichda bir soatga qo'ying. Har bir narsani tuz va zira bilan tatib ko'ring.

Yogurt-ohak salsa:
yogurtni ohak sharbati, ohak qobig'i, mayda tug'ralgan koriander va piyoz bilan aralashtiring. Har bir narsani ta'mga tuz bilan seping.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar