

Mango, avakado, cho'chqa go'shti bilan salat va AVIKO Jalapeño Balls








AVIKO Jalapeño Balls
1 dona cho'chqa go'shti
tatib ko'rish uchun tuz va qalampir
1 choy qoshiq donador sarimsoq
1 katta pishgan avakado
1 katta pishgan mango
1 guruh shilantro
1 qizil piyoz
1-2 ohak
1-2 osh qoshiq pishirish yog'i
2-3 osh qoshiq zaytun moyi
1 jalapeno qalampiri
Pechni 200 darajaga qizdiring. Keyin cho'chqa go'shtidan membranalarni kesib oling va uni tuz, qalampir va sarimsoq bilan mo'l-ko'l seping. Oltin jigarrang bo'lgunga qadar qizdirilgan yog'da qovuring. Qovurilgan tenderloinni pishirish varag'iga o'tkazing va taxminan 6-8 daqiqa davomida pishiring.
Shu bilan birga, AVIKO Jalapeño to'plarini paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang. Mango, piyoz va avakadoni tozalang va kub shaklida maydalang. Silantro va jalapenoni mayda to'g'rang. Har bir narsani limon sharbati va zaytun moyi bilan aralashtiring. Tuz bilan tatib ko'ring.
Salat, to'g'ralgan cho'chqa go'shti va AVIKO Jalapeño to'plarini qo'ying. Darhol xizmat qiling.