

Piyoz, qalampir, smetana va AVIKO Super Crunch Julienne fri bilan mol go'shti fajitalari




AVIKO Super Crunch Julienne
700g mol go'shti
1 sariq qalampir
1 qizil qalampir
1 yashil qalampir
1 piyoz
qo'shimcha zaytun moyi
tuz va qalampir
1 limon
1 choy qoshiq shirin qalampir kukuni
1 choy qoshiq chili kukuni
maydanoz mayda tug'ralgan
zira
1 stakan pivo
8 tortilla
1. Go'shtni ingichka chiziqlar bilan kesib oling va idishga soling.
2. Marinadni alohida idishda tayyorlang: limon sharbati va qobig'i, pivo, zira, chili kukuni, shirin qalampir, tuz va ozgina zaytun moyini aralashtiring. Yaxshilab aralashtirilganda, go'shtni to'kib tashlang, folga bilan yoping va muzlatgichga kamida 2 soat qo'ying.
3. Qalampirni yuving va ularni chiziqlar bilan kesib oling. Piyozni doira shaklida kesib oling.
4. Tovada zaytun moyini qizdiring va piyoz va qalampirni vaqti-vaqti bilan aralashtirib, yumshaguncha qovuring. Go'shtni qo'shing va o'rtacha olovda bir necha daqiqa qovuring. Tuz bilan tatib ko'ring.
5. Paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq Super Crunch Julienne kartoshkalarini tayyorlang.
6. Biz "DIY" variantida xizmat qilamiz, ya'ni o'z kompozitsiyasida "o'zing qil" yoki "hamma uni o'rashi mumkin" :) - to'ldirilgan alohida idish, tortillalar, qaymoqli piyola va kartoshka solingan plastinka.
Yaxshi maslahat: tortillalarni suvga ozgina sepib, xizmat qilishdan oldin pechda isitish mumkin. Salfetkalar berishni unutmang va kartoshkaga bir chimdim tuz qo'shing :)