

Pishloq bilan pishirilgan tortilgan qo'ziqorinli AVIKO Pati qismlari avakado va smetana bilan xizmat qiladi








AVIKO Pati Parts
5 ta qirollik istiridye qo'ziqorini (afzalroq) yoki 200 g klassik istiridye qo'ziqorini
2 osh qoshiq zaytun moyi
2 osh qoshiq soya sousi
1 choy qoshiq dudlangan paprika
tuzi ta'mga qarab
¼ - ½ chilli
2 chinnigullar sarimsoq
⅓ chashka BBQ sous
½ shamlardan koriander
½ ohak sharbati
½ qizil piyoz
chilli bo'laklari
200 g qalin qaymoq
bir necha novdalar yangi koriander
sharbati ½ ohak
Pechni 200 darajaga oldindan qizdiring. Qirol istiridye qo'ziqorinlarini yuving va keyin ularni vilkalar yordamida kichikroq bo'laklarga ajrating. Zaytun moyi, soya sousi, dudlangan paprika, chili va siqilgan sarimsoq bilan aralashtiring. Tayyorlangan qo'ziqorinlarni pishirish qog'ozi bilan qoplangan pishirish tepsisiga qo'ying va taxminan 20 daqiqa davomida pishiring.
Shu bilan birga, Pati qismlarini qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.
Pishgan Pati qismlari orasiga tortilgan istiridye qo'ziqorinlarini joylashtiring va hamma narsani pishloq bilan seping. Yana 5-8 daqiqa davomida hamma narsani pishiring. Ayni paytda biz qo'shimchalarni tayyorlaymiz.
Avakadoni vilkalar bilan ohak sharbati va bir chimdik tuz bilan maydalang. Keyin mayda tug'ralgan qizil piyoz bilan aralashtiring. Ixtiyoriy ravishda, bir oz chili bo'laklarini qo'shishingiz mumkin. Kremni yangi koriander va ohak sharbati bilan aralashtiring.
Pishirilgan Pati qismlarini darhol qo'shimchalar bilan birga xizmat qiling.