Go'sht, qovoq va pishirilgan piyoz bilan guruch to'ldirilgan qovoq AVIKO Pati qismlari bilan xizmat qiladi

Go'sht, qovoq va pishirilgan piyoz bilan guruch to'ldirilgan qovoq AVIKO Pati qismlari bilan xizmat qiladi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 20-30
Qovurgich
Pech
Tova

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Pati Parts Classic
4 ta mini qovoq (qovoqlar yeyish mumkinligiga ishonch hosil qiling)
200 g maydalangan mol go'shti
80 g risotto guruch
1 chinnigullar sarimsoq
2 piyoz halqalarga kesilgan
mayda tug'ralgan reyhan
tuz va qalampir
1 stakan sabzavotli bulon
4 piyoz

Preapare AVIKO Pati Parts qismlari qadoqlash ustidagi ko'rsatmalarga muvofiq.

Tuz va qalampir bilan xushbo'y piyozni yarmida kesib oling. Jarohatlarni va ichi bo'sh qovoqlarni kesib oling (qovoq pulpasini tashlamang!).

Qaynayotgan va engil sho'r suvda qovoqni 3-4 daqiqa davomida pishiring, keyin pishirish jarayonini tugatish uchun muz bilan sovuq suvga soling.

Qovoq pulpasini mayda pishirib, tuz va qalampir bilan bir idishda qovuring, so'ngra bir piyola ichida bir chetga qo'ying. Go'shtni boshqa moddalar bilan aralashtirib, yaxshilab aralashtiring. Qovoqni go'sht bilan to'ldiring va ularni jarohatlab yoping.

Qovoqlarni pishirish varag'iga qo'ying va sabzavot zaxirasini quying. Qovoqlarni pishirish qog'ozi va alyuminiy folga bilan yoping. 200°C gacha qizdirilgan pechda 20 daqiqa davomida pishiring.

Bu vaqtdan so'ng, pishirish qog'ozini va alyuminiy folga olib tashlang, piyozni qo'shing va qovoq pishirishdan sharbatni quying.

Bir kishi boshiga 1-2 oshvoqning yarmini xizmat qiling. Idishni bir necha tomchi yaxshi zaytun moyi bilan sepishingiz mumkin. Bir parcha qoʻshish

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar