

O'tlar, sariyog 'va limon qobig'i bilan pishirilgan cod Pati qismlari bilan xizmat qiladi







AVIKO Pati Parts 600g
600g treska filetosi
½ limonning qobig'i
3 novda timyan (yoki quruq ziravorlar)
3 novda yalpiz (yoki quruq ziravorlar)
zaytun moyi
tuz va qalampir
2 bosh sarimsoq
2-3 limon
1. Pati qismlarini qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.
2. Sarimsoq va limon boshlarini yarmiga bo'ling va skovorodkada ozgina zaytun moyida qovuring.
3. Cod filesi va - agar kerak bo'lsa - oshxona cımbızları yordamida suyaklarni olib tashlang.
4. Filetolarni pishirish qog'ozi bilan qoplangan moylangan pishirish tepsisiga qo'ying. Ularni qalampir, tuz, mayda tug'ralgan o'tlar va maydalangan limon qobig'i bilan seping. Har bir filetaga bir oz sariyog 'qo'ying.
5. Treskani 10 daqiqa davomida 180°C ga qadar isitiladigan pechda pishiring. Xizmat qilishdan oldin, yangi kekik bilan mavsum.
Pati qismlarining bir qismini, kiyinish/bezatish bilan cod filetosini va qovurilgan sarimsoq va limonni chuqur plastinka ustiga qo'ying. Tuz va murch bilan tatib ko'ring. Baliq ustiga bir oz zaytun moyini ham sepishingiz mumkin.
Yaxshi maslahat: Avikoning boshqa kartoshka bo'laklarini sinab ko'ring Parti Parts Tex Mex va Pati Parts Sarimsoq - ham juda mos keladi!