AVIKO Yogurt-sarimsoq sousi va bekon chiplari bilan kartoshka kreplari

AVIKO Yogurt-sarimsoq sousi va bekon chiplari bilan kartoshka kreplari

Porsiya soni 2-4
Tayyorgarlik vaqti 20-30
Qovurgich
Pech
Tova
Vegan
Vegetarian

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Potato pancakes
200 g yunon yogurti
1 kubik oq pishloq
½ dasta chives
1-2 chinnigullar sarimsoq
tuzi tatib ko'rish
uchun ½ limon sharbati
1 paket yupqa to'g'ralgan bekon yoki prosciutto

Paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq kartoshka kreplarini tayyorlashni boshlaymiz.

Shu bilan birga, chiplarni tayyorlang. Pishirish varag'iga yupqa bo'laklarni cho'chqa go'shti, Parma jambon yoki prosciutto qo'ying. Taxminan 6 daqiqa davomida pishiring (har tomondan 3 daqiqa).

Feta pishloqini blenderda aralashtiring yoki yunon yogurti va sarimsoq bilan birga vilkalar bilan maydalang. Majburiy emas, oz miqdorda tuz qo'shing.

Pancakesni sous bilan mo'l-ko'l yoyib, keyin pastırma chiplari qo'shing va mayda tug'ralgan chives bilan seping.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar