AVIKO Rösti kreplari Sitsiliya kaponatasi bilan xizmat qiladi

AVIKO Rösti kreplari Sitsiliya kaponatasi bilan xizmat qiladi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 20-35
Qovurgich
Pech
Tova

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Rösti Rondjes Naturel 
2 dona qalampir
2-3 dona kartoshka
2 dona baqlajon
2 dona selderey poyasi
30 gr qarag‘ay yong‘og‘i
30 gr kapari
bir hovuch qora zaytun
300 gr pomidor
½ stakan sirka
2 choy qoshiq shakar
zaytun, moyi, rayhon, tuzi

Rösti kreplarini paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang - pechda, qovurilgan idishda yoki fritözda.

Caponata - piyoz, pomidor, qora zaytun, kapers va yangi reyhan bilan baqlajonga asoslangan sabzavotlar aralashmasi.
1. Sabzavotlarni yuving. Kartoshkani tozalang va ularni kub shaklida kesib oling. Qalampirni yuving, urug'larni olib tashlang va chiziqlar bilan kesing. Baqlajonni yuving va kub shaklida kesib oling.
2. Tovada zaytun moyini qizdiring va kartoshkani qovuring.
3. Alohida skovorodkada qalampirni qovuring. Qovurilganidan keyin baqlajonni xuddi shu tovada qovura olamiz.
4. Ayni paytda piyoz va seldereyni kub shaklida kesib oling.
5. Zaytun moyini qozonda qizdiring, piyoz va seldereyni qo'shing va piyoz shaffof bo'lguncha qovuring. Keyin to'g'ralgan pomidor, kapers va qarag'ay yong'oqlarini qo'shing. Tuz bilan seping, aralashtiring va bir chetga qo'ying.
6. Sabzavotlar qovurilgan bo'lsa, ularni qog'oz sochiq ustiga qo'ying va ortiqcha yog'ni to'kib tashlang, keyin ularni pomidor bilan qozonga soling.
7. Issiqlikni oshiring va aralashtiring.
8. Sirkada shakarni eritib, idishga soling.

Yana 2 daqiqa pishiring. Kaponataning bir qismini plastinka ustiga qo'ying va ustiga issiq pancakes qo'ying - har bir kishi uchun 4-5 dona.

Yaxshi maslahat: Idishni yangi reyhan barglari bilan bezash, tuz va qalampir bilan ziravorlash va bir necha tomchi yaxshi zaytun moyi bilan sug'orish arziydi. Ovqatingizdan rohatlaning!

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar