AVIKO Mini Rösti cho'chqa go'shtidan tayyorlangan medalyonlar, tiniq bekon va yangi no'xat makaronli

AVIKO Mini Rösti cho'chqa go'shtidan tayyorlangan medalyonlar, tiniq bekon va yangi no'xat makaronli

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 20-35
Qovurgich
Pech
Havo qovurgichi
Tova

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Rösti Mini Airfryer
500 g cho'chqa go'shti, 8-12 medalyonga bo'lingan (odam boshiga 2-3 dona)
1 bo'lak sarimsoq
1 novda bibariya
300 g yangi no'xat
300 g suv
2 piyoz
tuz va murch
maydalangan Parmigiano Reggiano pishloqi
150 g qo'shimcha pancetta yoki bekon
toza zaytun moyi

Paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq AVIKO Rösti Mini tayyorlang.

Krem:
1. Tovoqda zaytun moyini qizdiring va to'g'ralgan piyozni qovuring. No'xat va suv qo'shing, tuz qo'shing va 10 daqiqa davomida pishiring.
2. Ayni paytda pansettani alohida tovada qovuring. Xiralashgani bilan uni oshxona sochiqchasiga qo'ying va ortiqcha yog'ni to'kib tashlang.
3. No'xat tayyor bo'lgach, ularni bir necha osh qoshiq pishirish suvi bilan blenderga soling va aralashtiring. Maydalangan Parmigianio pishloqini qo'shing va qalin, bir xil mustahkamlik olinmaguncha yana aralashtiring.

Go'sht:
1. Sarimsoq va bibariya novdasini skovorodkada ozgina zaytun moyi bilan qovuring.
2. Keyin cho'chqa go'shti medalyonlarini 4-5 daqiqa davomida qovuring.

Plastinada bir nechta Mini Rösti, no'xat kremining bo'laklari, 2-3 cho'chqa go'shti medallioni joylashtiring va pancetta bilan seping.

Yaxshi maslahat! Chives, qovurilgan piyoz yarmi va no'xat urug'lari bilan bezang. Tuz va murch bilan tatib ko'ring.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar