AVIKO piyoz halqali shishlar, kunjut urug'i, shirin va nordon sous va yangi shingil bilan beriladi

AVIKO piyoz halqali shishlar, kunjut urug'i, shirin va nordon sous va yangi shingil bilan beriladi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 15-20
Qovurgich
Pech
Vegan
Vegetarian

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Onion rings
shish

Shirin va nordon sous:
8 osh qoshiq tomat pastasi
2 osh qoshiq makkajo'xori uni
1 stakan shakar
1 stakan oq vino sirkasi (yoki asal sirkasi)
2 stakan suv

Bezatish uchun:
bir hovuch qovurilgan oq va qora kunjut
chivinlari
bir nechta gilos pomidorlari

Paketdagi ma'lumotlarga ko'ra piyoz halqalarini tayyorlang - fritözda yoki pechda.

Sos:
1. Misr unini suvda eritib oling.
2. Idishga tomat pastasi, shakar, sirka va un bilan suv qo'shing.
3. Har doim aralashtirib, sousni 7-10 daqiqa davomida pishiring.

Piyoz halqalarini (3-4 dona) shishlarga soling, ularni sous bilan yoping va kunjut va tug'ralgan shingil seping. Yarimga kesilgan gilos pomidorlari bilan bezang. Tuz va murch bilan tatib ko'ring.

Yaxshi maslahat: tayoqlarni halqalar bilan to'ldirishdan oldin, ularni bir necha daqiqa sovuq suvga qo'yishingiz mumkin - ularni to'ldirish osonroq bo'ladi :). Xuddi shunday, siz piyoz halqalaridan va bizning mini Rösti kreplaridan shish tayyorlashingiz mumkin.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar