AVIKO Piyoz halqalari to'rtta pishloqli sous bilan xizmat qiladi

AVIKO Piyoz halqalari to'rtta pishloqli sous bilan xizmat qiladi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 15-20
Qovurgich
Pech
Vegan
Vegetarian

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Onion rings

Sous:
50g Mozzarella, yupqa to'g'ralgan
50g sariyog
50g Parmigiano Reggiano pishloq
50g Gorgonzola pishloq
50g Emmentaler pishloq
50g sut
50g qaymoq 30%
tuz va qora murch

AVIKO piyoz halqalarini qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang - fritözda yoki pechda.

Sos:
1. Sariyog'ni qozonda eritib, barcha pishloqlar, sut va qaymoq qo'shing.
2. Har bir narsani yaxshilab aralashtiring.
3. Pishloqlar eriganidan keyin, agar kerak bo'lsa, tuz va qalampir seping.

Sosning bir qismini plastinka ustiga qo'ying va ustiga bir nechta maydalangan piyoz halqalarini qo'ying. Qo'shimcha piyola sous bilan iliq holda xizmat qiling.

Xayrli ish!

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar