

AVIKO Pati Parts Tex Mex bilan beriladigan pishloq sosli cho'chqa go'shtidan tayyorlangan medalyonlar





AVIKO Pati Parts Tex Mex
8-12 dona cho'chqa go'shti bonzasi medalyonlari, qalinligi taxminan 3 sm
1 stakan pivo
zaytun moyi
tuz va qalampir
bibariya
Sous:
250ml qaymoq 36%
150g maydalangan cheddar pishloq
1 qisman shirin qalampir (ziravorlar)
2 choy qoshiq tomat pastasidan
bir chimdik tuz
1. AVIKO Pati Parts Tex Mex ni qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.
2. Bibariyani skovorodkada ozgina zaytun moyi bilan qovuring. Keyin cho'chqa go'shti medalyonlarini joylashtiring va ularni har tomondan 3 daqiqa davomida o'rta olovda qovuring.
3. Ularga pivo quyib, spirtni bug'lang. Tuz va qalampir seping.
4. Suyuqlikni qaymoqsimon mustahkamlikka yetguncha kamaytiring. Olovni o'chiring. Go'shtni 2 daqiqa dam olish uchun chetga qo'ying va cheddar pishloq sousi bilan xizmat qiling.
Sos:
1. Cheddar pishloqini maydalang.
2. Kremni shirin qalampir va tomat pastasi bilan qozonda qizdiring.
3. Yaxshilab aralashtiramiz va maydalangan pishloq qo'shing.
Har bir narsa eriguncha aralashtiriladi. Har bir plastinkada sousdan 3 ta "blob" hosil qiling, uni qoshiq bilan plastinka ustiga yoying. Keyin 2-3 ta medalyon va o'nlab kartoshka bo'laklarini joylashtiramiz. Tuz va qalampirni tatib ko'ring va ko'katlar bilan bezang.
Yaxshi maslahat! Pati Part Tex Mex ga muqobil sifatida biz Pati Partsning boshqa lazzatlarini yoki kartoshka pyuresi ixtisoslashganlarimizni tavsiya qilamiz - AVIKO Pom' Croquettes yoki AVIKO Pom' Noisettes.