

AVIKO Pati Parts Garlic pishirilgan baqlajon pastasi, pomidor va piyoz bilan (salata de vinete)






AVIKO Pati Parts Garlic
Pasta:
3 ta baqlajon (taxminan 1,2 kg)
1 choy qoshiq tuz
1/2 choy qoshiq shirin paprika (1 g)
1/4 choy qoshiq chilli (0,5 g)
1/4 choy qoshiq dudlangan paprika (0,5 g)
1 osh qoshiq zaytun moyi
1-2 osh qoshiq oq sharob sirkasi
1 choy qoshiq asal
2-3 osh qoshiq mayonez (taxminan 100 g)
Pomidor salsasi va qo'shimchalari:
12-15 gilos pomidor (siz 3 ta katta pomidorni ham ishlatishingiz mumkin)
½ tug'ralgan piyoz
1 dona reyhan
bir chimdik tuz
bir chimdik qalampir
1-2 osh qoshiq zaytun moyi
1-2 osh qoshiq balsamik sirka
50 g qovurilgan yong'oq - kichik bo'laklarga bo'linadi
1 tilim non
Baqlajon pastasini tayyorlash:
Pechni 200 gradusgacha qizdiring, yuqori va pastki isitish variantlarini o'rnating, baqlajonlarni vilkalar bilan teshib, 90 daqiqa davomida pishiring (baqlajonlarni ham panjara qilishingiz mumkin, ularning ta'mi ancha yaxshi bo'ladi). 90 daqiqadan so'ng ularni olib tashlang, idishga soling, qopqog'i bilan yoping va 10-15 daqiqaga qoldiring - bu terini tozalashni osonlashtiradi.
Terini olib tashlang, go'shtni filtrga o'tkazing, 1 choy qoshiq tuz qo'shing, aralashtiring va 10 daqiqaga qoldiring - biz baqlajon go'shtini to'kib tashlaymiz va buning natijasida xamir qalinroq bo'ladi - va sharbatni tayyorlash uchun ishlatish mumkin. sous.
Baqlajon go'shtini maydalab, idishga soling va shirin qalampir, chilli, dudlangan paprika, qora qalampir, sirka, asal va mayonez bilan ta'mga soling. Tatib ko'ring - agar kerak bo'lsa, ko'proq tuz qo'shing.
Pomidor salsa:
Gilos pomidorlarini choraklarga bo'ling (agar katta pomidor ishlatilsa, uni mayda bo'laklarga bo'ling), idishga soling, mayda to'g'ralgan reyhan, tuz, murch, zaytun moyi va balzam sirkasini qo'shing - yaxshilab aralashtiramiz va bir chetga qo'ying.
AVIKO Pati Parts Garlic paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang. Tayyor aromatik qismlarga baqlajon pastasi va pomidor salsasi bilan xizmat qiling.