

AVIKO Grip'n qovurilgan kartoshka asosidagi vegan "pishloq" sousi bilan









AVIKO Grip 'n Dip fries
"Pishloq" sousi":
2-3 ta kartoshka
1 ta sabzi yoki kichik Xokkaydo qovoqchasining ¼ qismi
1 piyoz
½ stakan o'simlik ichimligi
3 osh qoshiq yog' yoki zaytun moyi
1 choy qoshiq soya sousi
¼ chashka faol bo'lmagan xamirturush bo'laklari
ziravorlar: ta'mga tuz, ½ choy qoshiq dudlangan paprika, Xizmat qilish uchun ½ choy qoshiq
zerdeçal: yangi o'tlar: masalan, ½ dasta chives
Pechni 200 darajaga oldindan qizdiring va qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq Grip'n qovurilgan kartoshkani taxminan 12 daqiqa davomida pishiring.
Kartoshka, sabzi (yoki qovoq) va piyozni tozalang va ularni oz miqdorda sho'r suvda sabzavotli ichimlik bilan pishiring. Sabzavotlar yumshoq bo'lganda, suvni boshqa idishga quying. Sabzavotlarni blenderga soling va xamirturush parchalari, yog ', soya sousi va ziravorlar bilan aralashtiring. Majburiy emas, ta'mga tuz qo'shing va sous juda qalin bo'lsa, suv qo'shing.
Pishgan Grip 'n Dip kartoshkalari sous bilan xizmat qiladi, ixtiyoriy ravishda, masalan, yangi shingil bilan sepiladi.