AVIKO Pati Chimichurri va asal-xantal sousli qismlar

AVIKO Pati Chimichurri va asal-xantal sousli qismlar

Porsiya soni 2-4
Tayyorgarlik vaqti 20-30
Qovurgich
Pech
Tova
Vegan
Vegetarian
Achchiq

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Pati Parts 

Chimichouri:
1 dasta maydanoz
3-4 chinnigullar sarimsoq
2 choy qoshiq sharob sirkasi
1-2 novda yalpiz
⅓ chashka zaytun moyi
½ choy qoshiq
tuz
½ choy qoshiq chili

Asal-xantal sousi:
2-3 osh qoshiq mayonez
2 osh qoshiq donli xantal Tatib ko'rish uchun
1 choy qoshiq asal
tuzi

Chimichurri:
Maydanoz, sarimsoq va yalpizni zaytun moyi va vino sirkasi bilan aralashtiring. Ta'mga tuz va qalampir seping.

Asal-xantal sousi:
Mayonezni xantal, asal va oz miqdorda tuz bilan aralashtiring.

Pati qismlarini qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang. Soslar bilan xizmat qiling.

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar