

AVIKO Pati Chimichurri va asal-xantal sousli qismlar








Tarkibi
AVIKO Pati Parts
Chimichouri:
1 dasta maydanoz
3-4 chinnigullar sarimsoq
2 choy qoshiq sharob sirkasi
1-2 novda yalpiz
⅓ chashka zaytun moyi
½ choy qoshiq
tuz
½ choy qoshiq chili
Asal-xantal sousi:
2-3 osh qoshiq mayonez
2 osh qoshiq donli xantal Tatib ko'rish uchun
1 choy qoshiq asal
tuzi
Retsept
Chimichurri:
Maydanoz, sarimsoq va yalpizni zaytun moyi va vino sirkasi bilan aralashtiring. Ta'mga tuz va qalampir seping.
Asal-xantal sousi:
Mayonezni xantal, asal va oz miqdorda tuz bilan aralashtiring.
Pati qismlarini qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang. Soslar bilan xizmat qiling.