

Avakado va qovurilgan chorizo bilan AVIKO Grip 'n dip kartoshkalari








AVIKO Grip'n dip fries
Avakado va qovurilgan chorizo dimi:
2-3 dona pishgan avokado
1 dona qizil piyoz
1-2 dona ohak
1 dona koriander
ziravorlari: bir chimdim chili, tatib ko'rish uchun tuz
100 gr chorizo
1 dona koriander
Pechni 200 darajaga oldindan qizdiring va qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq Grip'n qovurilgan kartoshkani taxminan 12 daqiqa davomida pishiring.
Avakadoni tuz, ohak sharbati va bir chimdik chili bilan aralashtiring. Agar xamir juda qalin bo'lsa, siz ozgina gazsiz suv qo'shishingiz mumkin. Keyin hamma narsani mayda tug'ralgan koriander va qizil piyoz bilan aralashtiring. Ayni paytda, quruq qovurilgan idishni qizdiring va chorizoni oltin rangga qadar qovuring.
Avakado botirini chuqurroq plastinkaga qo'ying va çıtır chorizo bilan seping. Pishgan Grip 'n Dip kartoshkalari bilan xizmat qiling.