Qovurilgan sabzavot va bibariya bilan pishirilgan tovuq go'shti AVIKO Pati Parts sarimsoq bilan xizmat qiladi

Qovurilgan sabzavot va bibariya bilan pishirilgan tovuq go'shti AVIKO Pati Parts sarimsoq bilan xizmat qiladi

Porsiya soni 4-6
Tayyorgarlik vaqti 120-180
Qovurgich
Pech
Tova

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Pati Parts Garlic
1 ta butun tovuq (taxminan 2 kg)
bir necha novdalar yangi bibariya (yoki quritilgan ziravorlar)
bir necha yangi adaçayı barglari (yoki quritilgan ziravorlar)
4 chinnigullar sarimsoq
3 piyoz
100 g sariyog
'qo'shimcha toza zaytun moyi
tuz va murch
1 qizil qalampir
1 sariq qalampir
1 yashil qalampir
1 qovoq

Sabzavotlar:
1. Qalampirni chiziqlar bilan kesib oling. Qovoqni tilimga kesib oling va ikkala piyozni yarmiga bo'ling. Ularni tuz, qalampir va bibariya bilan seping va bir chetga qo'ying.

Tovuq:
1. Bir piyola ichiga yupqa to'g'ralgan bibariya barglari, adaçayı, tuz, murch va zaytun moyini soling. Qat'iylik qalin va qaymoqli bo'lishi kerak.
2. Marinadni har tomondan tovuqga surting. Tovuq ichiga sariyog 'va tozalangan piyoz soling.
3. Tovuqni pishirish paytida parchalanmasligi uchun oshxona ipi bilan bog'lang.
4. Uni moylangan pishirish tepsisiga qo'ying (katta pechga chidamli idish ham ajoyib ishlaydi!). Shuni yodda tutingki, har 1 kg tovuq uchun 1 ½ soat pishirish vaqti bor.
5. Tovuqni eng past darajada taxminan 35 daqiqa davomida 220°C ga qadar isitiladigan pechda pishiring. Keyin biz eshikni ochamiz va tovuqni pishirish paytida hosil bo'lgan sousni quyamiz. Uni alyuminiy folga bilan yoping. Pechni yoping va yana 1,5 soat davomida 220°C da pishirishda davom eting.
6. Bu vaqtdan so'ng, tovuqni o'rta darajaga qo'ying, alyuminiy folga olib tashlang, tug'ralgan sabzavotlarni qo'shing va pishirish vaqtida yaratilgan sous bilan hamma narsani yoping.
7. Pishirish oxirida panjara funksiyasini yoqing va tovuqni pishirib, tiniq teri hosil qiling.
8. AVIKO Pati Parts Sarimsoqni qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.

Biz stolda baham ko'rish uchun taomni taqdim etamiz - tovuq go'shti alohida laganda sabzavot va ziravorlar bilan ziravorlangan kartoshka bo'laklari. TAM TOMONINGIZNI ROZAT OLING!

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar