

Parmigiano Reggiano, sarimsoq, chili yog'i va Aioli sousi bilan pishirilgan AVIKO Super Crunch Original





AVIKO Super Crunch Original
3 chinnigullar sarimsoq
zaytun moyi chili bilan
50 g maydalangan Parmijiano Reggiano pishloqi
bir dasta petrushka
Aioli sousi uchun sizga kerak:
4 dona qovurilgan sarimsoq chinnigullar
kanola yog'i
tuzi
1 osh qoshiq filtrlangan limon sharbati
oq qalampir
sarig'i: 2 ta xom va 1 pishirilgan
1. Pechni paketda ko'rsatilgan haroratgacha qizdiring.
2. Pishirish tepsisini pishirish qog'ozi bilan to'kib tashlang va chili yog'ini seping - agar xohlasangiz.
3. Kartoshkalarni sozlang, maydalangan Parmigiano Reggiano seping va kartoshka orasiga sarimsoq chinnigullar qo'ying.
4. Ishlab chiqaruvchining ko'rsatmalariga muvofiq pishiring.
Sos aioli:
1. Sarimsoqni teflon idishda qovuring.
2. Qaynatilgan tuxumdan sarig'ini olib tashlang.
3. Sarimsoq va tuzni ohakda maydalang.
4. Blenderga o'tkazing, xom tuxum sarig'ini qo'shing va qalin qaymoq olinmaguncha asta-sekin yog' qo'shing.
5. Blenderni to'xtating, limon sharbati, maydalangan pishirilgan tuxum sarig'i qo'shing, bir necha soniya davomida aralashtirishni davom ettiring, tuz va murch seping.