Grilda pishirilgan antrekota AVIKO biftek kartoshkalari va uy qurilishi soslari bilan xizmat qiladi

Grilda pishirilgan antrekota AVIKO biftek kartoshkalari va uy qurilishi soslari bilan xizmat qiladi

Porsiya soni 4
Tayyorgarlik vaqti 25-35
Qovurgich
Pech
Tova

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Steak Fries 
4 dona antrekota

O'simlik yog'i:
har biri ½ dasta ko'katlar: petrushka, chives va arpabodiyon
40 g yumshoq sariyog
'½ choy qoshiq limon qobig'i
tuz va qalampir
Achchiq pomidor sousi:
4 o'rtacha, qattiq pomidor
4 jalapeno qalampiri
1 limon: sharbat va
100 g piyoz
15 g koriander
a bir chimdik shakar
tuzi

Pishloq sousi:
300 ml sut
20 g makkajo'xori kraxmal
1 chili
2 osh qoshiq zaytun moyi har biri
120 g Cheddar va Edamer pishloq
tuzi

Soslarni oldindan tayyorlang, shunda ular to'g'ri ta'mlanadi. Steyk kartoshkasini paketdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang.

O'simlik moyi:
1. Ko'katlarni mayda to'g'rang.
2. Sariyog'ni ko'pik hosil bo'lguncha yoğurun va maydalangan o'tlar va limon qobig'ini qo'shing.
3. Yaxshilab aralashtiramiz. Tuz va qalampir seping va muzlatgichga qo'ying.

Go'sht:
1. Go'shtni zaytun moyi bilan surting va uni yog'siz skovorodkada kuchli olovda har tomondan 1 daqiqadan qovuring.
2. Keyin olovni kamaytiring va yana 2-3 daqiqa qovuring.
3. Idishdagi bifteklarni olib tashlang, plastinka ustiga qo'ying va dam olish uchun alyumin folga bilan yoping va soslar ichida qoladi.

Achchiq pomidor sousi:
1. Tozalangan va yupqa to'g'ralgan piyozni katta idishga soling va sharbati va maydalangan limon qobig'i bilan aralashtiring.
2. Keyin to'g'ralgan pomidorlarni qo'shing.
3. Petrushkani yuving va mayda to'g'rang.
4. Jalapenodan urug'larni olib tashlang, uni ingichka qilib kesib oling va uni shakar, piyoz va pomidor bilan bir piyola bilan birlashtiring.
5. Tuz bilan tatib ko'ring va yaxshilab aralashtiring.
6. Idishni folga bilan yoping va xizmat qilishdan oldin 3 soat davomida muzlatgichga qo'ying.

Pishloq sousi:
1. Cheddar va Edamer pishloqlarini mayda kubiklarga kesib oling, shunda ular oson va tez erishadi.
2. Idishdagi zaytun moyini qizdiring va unga maydalangan qalampir seping.
3. Sut, makkajo'xori kraxmalini va to'g'ralgan pishloqlarni qo'shing va pishloqlar eriguncha past olovda isitiladi.

Go'shtni chiziqlar bilan kesib oling, ustiga o'simlik moyi qo'ying va alohida idishlarda kartoshka va soslarning bir qismi bilan xizmat qiling.

Yaxshi maslahat: Agar siz yanada yaxshi tayyorlangan entrekotani afzal ko'rsangiz, qovurish vaqtini 1-2 daqiqaga oshiring. Qovurilganidan keyin go'sht bir necha daqiqa dam olishi kerakligini unutmang. Bezatish uchun panjara limon yarmidan foydalanishingiz mumkin. Xizmat qilishdan oldin kartoshka va go'shtni tuz va murch bilan sepganingizga ishonch hosil qiling.
 

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar