

AVIKO Churros gingerbread sousi va qora shokoladli va ko'k pishloqli sousli






AVIKO Churros
Gingerbread kremi:
200 g sifatli oq shokolad
100-125 ml qaymoq
½ choy qoshiq zanjabil ziravorlari
5-6 dona ziravorli pechene/gingerbreads
Qora shokolad va ko'k pishloq kremi:
200 ml qaymoq
200 g yaxshi sifatli qora shokolad
50 ga yaqin ko'k pishloqdan
Pechni 220 darajaga oldindan qizdiring va AVIKO Churrosni qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq, oltin rangga ega bo'lgunga qadar taxminan 10 daqiqa davomida pishiring. Ayni paytda kremlarni tayyorlang.
Gingerbread krem:
Kichkina qozonda qaymoqni qizdiring. Oq shokoladni mayda to'g'rab oling va zanjabil pishiriqlarini maydalang. Issiq qaymoqqa shokolad va zanjabil ziravorlarini qo'shing va hamma narsani aralashtiring. Kremni kichik idishga soling va maydalangan zanjabil bilan seping.
To'q rangli shokoladli va ko'k pishloqli krem:
Kremni kichik idishda qizdiring. To'q rangli shokoladni mayda to'g'rab oling va ko'k pishloqni maydalang. Issiq qaymoqqa shokolad va ko'k pishloq qo'shing. Ingredientlar birlashtirilguncha hamma narsani aralashtiring. Kremni kichik idishga joylashtiring.
Idishlarda ozgina sovutilgan churro va soslar bilan xizmat qiling.