

AVIKO shirin kartoshka kartoshkasi bilan mini burgerlar



AVIKO Sweet potato fries
Pishloq sousi:
30 g sariyog
'1 osh qoshiq un
1,5 stakan sut
250 g maydalangan pishloq (edamer, leerdammer va cheddar)
1 jalapeno qalampiri, mayda to'g'ralgan
½ yashil qalampir, mayda tug'ralgan
tuz
Guakamol:
2 ta pishgan avakado
½ yashil jalapeno
½ piyoz
1 dona ohak
tuzi, qalampiri
Gamburgerlar:
12 ta bulochka
500 gr maydalangan mol go'shti
1 dona tuxum
50 gr non bo'laklari
tuz, murch
1 osh qoshiq xantal
1 osh qoshiq shirin va achchiq qalampir aralashmasi
zaytun moyi
AVIKO Shirin kartoshka kartoshkasini paketda tavsiya etilgan tarzda tayyorlang.
Pishloq sousi:
Sariyog'ni qozonda eritib, maydalangan qalampir va chilli, so'ngra un va sut qo'shing, yonib ketmaslik uchun asta-sekin aralashtiring. Krem to'g'ri konsistensiyaga ega bo'lganda, maydalangan pishloq qo'shing va u eriganida, xizmat qiling. Agar sous juda qalin bo'lsa, ozgina sut qo'shing, juda nozik bo'lsa, ozgina pishloq qo'shing.
Guakamol:
Piyoz va qalampirni maydalang. Avakadoni tozalang va kesib oling, ohak sharbatini qo'shing va vilkalar bilan maydalang. Piyoz va qalampir qo'shing, tuz va qalampir qo'shing va xizmat qiling.
Gamburgerlar:
Katta idishda mol go'shti, xantal, ikkala qalampir, tuxum va non bo'laklarini aralashtiramiz - aralashmani qo'llaringiz bilan aralashtiring, 12 ta kichik to'p hosil qiling va muzlatgichda 30 daqiqa sovutib oling. Keyin ular suvli bo'lmaguncha teflon panada qovuring. Ikkinchi panada rulonlarni qizdiring - yarmiga bo'ling. Burgerlar tayyor bo'lgach, ularni tuzlang va ularni bulochka ustiga qo'ying.