AVIKO Churros qulupnay sorbeti va balzam sirkasi sirkasi va nok sorbesi va shokoladli sirli

AVIKO Churros qulupnay sorbeti va balzam sirkasi sirkasi va nok sorbesi va shokoladli sirli

Porsiya soni 2-4
Tayyorgarlik vaqti 10-20
Pech
Havo qovurgichi

Asosiy talab qilinadigan tarkibiy qism

Tarkibi

AVIKO Churros

Sho'rvasi:
100 g shakar kukuni
500 g muzlatilgan qulupnay maydalangan
1 limon
balzam sirkasi qaymoqli
rozmarin

Armut sho'rvasi:
500 g muzlatilgan nok (oldindan tozalangan va o'rtalari kesilgan)
100 g maydalangan shakar
sharbati 1 ½ suzilgan choy
qoshiq
1 choy qoshiq dolchin
50 g qora shokolad 64%

Qulupnay sho'rvasi:
Muzlatgichdan qulupnayni olib, 5 daqiqaga chetga qo'ying. Blenderda shakar, limon qobig'i va qulupnayni aralashtiring. Bir necha bibariya barglari va bir necha tomchi balsamik sirka kremi bilan xizmat qiling.

Nok sho'rvasi:
Nokni muzlatgichdan olib, 5 daqiqaga chetga qo'ying. Blenderda nok, shakar, limon sharbati, zanjabil va doljinni aralashtiring. Xizmat qilishdan oldin, suv hammomida eritilgan bir necha tomchi shokolad seping.

AVIKO Churrosni qadoqdagi ko'rsatmalarga muvofiq tayyorlang. Har bir plastinkada bir nechta bo'laklarga xizmat qiling, shakar kukuniga sepib, ikkala sorbetning qismlari bilan birga.

Yaxshi maslahat: Churrosni ko'p jihatdan tatib ko'rish mumkin - muzqaymoq, shirin qo'shimchalar, quyuq yoki sutli shokolad, o'rmon mevalari, shakar, qaymoq, qahva, kakao bilan ... ijodiy bo'ling va biz bilan o'zingizning sevimli taomingizni baham ko'ring. AVIKO Churrosni baholang! :)

Boshqa ilhomlanishlar

Mahsulotlar bo'yicha takliflar